Bel Contact Route
Contact

Over ons

Autobedrijf Muis onderscheidt zich sinds 1983 met een kwalitatief hoogstaande en betrouwbare dienstverlening en service tegen een scherpe prijs. Wij zijn gevestigd aan de Markerkant 12 8A in Almere. U bent bij ons aan het goede adres voor een APK, voor nieuwe banden, voor aircoservice, voor een reparatie bij schade en voor onderhoud. Autobedrijf Muis is een familiebedrijf, dat de expertise van een dealer combineert met de flexibiliteit en laagdrempeligheid van een zelfstandig en merkonafhankelijk autobedrijf. Onze vakmensen in onze schone en ruime werkplaats verrichten reparaties en onderhoud aan vrijwel elk merk auto.

Autobedrijf Muis werkt tegen een concurrerende prijs, waarbij er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze gecertificeerde vakmensen denken bij een reparatie of onderhoud met u mee en adviseren u over wat noodzakelijk en handig is om uit te voeren. U krijgt een prijsopgave vooraf, zodat u precies weet wat het u gaat kosten. Ofwel: een eerlijk verhaal, tegen een eerlijke prijs en een uitstekende service. Autobedrijf Muis is een familiebedrijf, dat waarde hecht aan persoonlijk contact en een gemoedelijke sfeer en staat voor een snelle en adequate service. Dit zien wij terug in de hoge waardering van onze klanten.

U zit bij Autobedrijf Muis nooit zonder vervoermiddel, in geval uw auto bij ons in de garage is voor een onderhoudsbeurt, reparatie en/of herstelwerkzaamheden. U krijgt naar wens een gratis leenauto of leenfiets mee. Wel zo gemakkelijk. Uw auto is bij ons in goede handen. Wij staan voor u klaar om u weer op weg te helpen. Graag tot ziens bij Autobedrijf Muis in Almere!

Copyright © 2023 Autobedrijf Muis. All rights reserved