Bel App
Over ons

Autobedrijf Muis onderscheidt zich sinds 1983 met een kwalitatief hoogstaande en betrouwbare dienstverlening en service tegen een scherpe prijs. Wij zijn gevestigd aan de Markerkant 12 8A in Almere. U bent bij ons aan het goede adres voor een APK, voor nieuwe banden, voor aircoservice, voor een reparatie bij schade en voor onderhoud. Autobedrijf Muis is een familiebedrijf, dat de expertise van een dealer combineert met de flexibiliteit en laagdrempeligheid van een zelfstandig en merkonafhankelijk autobedrijf. Onze vakmensen in onze schone en ruime werkplaats verrichten reparaties en onderhoud aan vrijwel elk merk auto.

Autobedrijf Muis werkt tegen een concurrerende prijs, waarbij er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze gecertificeerde vakmensen denken bij een reparatie of onderhoud met u mee en adviseren u over wat noodzakelijk en handig is om uit te voeren. U krijgt een prijsopgave vooraf, zodat u precies weet wat het u gaat kosten. Ofwel: een eerlijk verhaal, tegen een eerlijke prijs en een uitstekende service. Autobedrijf Muis is een familiebedrijf, dat waarde hecht aan persoonlijk contact en een gemoedelijke sfeer en staat voor een snelle en adequate service. Dit zien wij terug in de hoge waardering van onze klanten.

Wij helpen u verder

Roy

Werkplaats chef

info@autobedrijf-muis.nl

Thomas

Monteur

info@autobedrijf-muis.nl

Vera

Secretaresse

info@autobedrijf-muis.nl
Altijd vervangend vervoer

U zit bij Autobedrijf Muis nooit zonder vervoermiddel, in geval uw auto bij ons in de garage is voor een onderhoudsbeurt, reparatie en/of herstelwerkzaamheden. U krijgt naar wens een gratis leenauto of leenfiets mee. Wel zo gemakkelijk. Uw auto is bij ons in goede handen. Wij staan voor u klaar om u weer op weg te helpen. Graag tot ziens bij Autobedrijf Muis in Almere!

Autobedrijf Muis

Vaste lage prijzen zonder verborgen kosten!

Familiebedrijf
Heldere communicatie
Scherpe prijzen
Betrouwbaar
Gratis vervoer
Hoge waardering
Altijd de beste service!

Familiebedrijf

Autobedrijf Muis | Familiebedrijf
Zelfstandig en merkonafhankelijk

Betrouwbaar

Autobedrijf Muis | Betrouwbaar
Professioneel en klantgericht

Scherpe prijzen

Autobedrijf Muis | Scherpe prijzen
scherpe prijsstelling met prijsopgave vooraf

Hoge waardering

Autobedrijf Muis | Hoge waardering
Klanten beoordelen ons met een 9,9

Gratis vervoer

Autobedrijf Muis | Gratis vervoer
Gratis leenauto of leenfiets
(indien beschikbaar)
Waarom klanten ons beoordelen met een 9,9!
Waarom klanten ons beoordelen met een 9,9!