Bel App
APK

Is het weer tijd voor de APK-keuring van uw auto? Kom dan langs bij Autobedrijf Muis voor de wettelijk verplichte algemene periodieke keuring, zodat u zeker weet waar u met uw auto aan toe bent. Onze gecertificeerde keurmeesters verzorgen een professionele, snelle en voordelige keuring tegen een scherpe prijs. U kunt bij ons een APK-keuring laten uitvoeren vanaf €39.95 all-in. Inclusief de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test, de btw en het afmelden.

De APK-keuring bestaat sinds 1985 in Nederland. Dankzij deze keuring is het een stuk veiliger geworden op de wegen. Bovendien wordt er hiermee milieuwinst behaald. Onze keurmeester controleert nauwgezet of de remmen, banden, verlichting, motor en andere vitale onderdelen aan de normen en eisen voldoen om weer veilig de weg op te kunnen. Als blijkt dat er reparaties nodig zijn om aan de keuringseisen te voldoen, neemt Autobedrijf Muis contact met u op over de noodzakelijke werkzaamheden en krijgt u eerst een prijsopgave. U wordt niet verrast door onaangekondigde extra kosten.

Bijna driekwart van de klanten combineert een APK-keuring met een onderhoudsbeurt. Eventuele gebreken worden daardoor direct verholpen, zodat uw auto kan worden goedgekeurd. U bespaart hiermee tijd en geld. In combinatie met een onderhoudsbeurt is een APK-keuring gratis. Maak vandaag een afspraak voor een APK-keuring en u kunt vaak de volgende dag al bij ons terecht. U kunt uw auto al twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren. Als de auto niet is gekeurd (en weer goedgekeurd) vóór de vervaldatum, bent u niet verzekerd en riskeert u bovendien een boete.


Maak een afspraak

Familiebedrijf

Autobedrijf Muis | Familiebedrijf
Zelfstandig en merkonafhankelijk

Betrouwbaar

Autobedrijf Muis | Betrouwbaar
Professioneel en klantgericht

Scherpe prijzen

Autobedrijf Muis | Scherpe prijzen
Scherpe prijsstelling met prijsopgave vooraf

Hoge waardering

Autobedrijf Muis | Hoge waardering
Klanten beoordelen ons met een 9,9

Gratis vervoer

Autobedrijf Muis | Gratis vervoer
Gratis leenauto of leenfiets
(indien beschikbaar)