Bel App
Onze werkplaats

Hoort u een vreemd geluid in uw auto? Of blijft er een lampje branden, dat normaliter hoort uit te gaan? De vakkundige monteurs van Autobedrijf Muis hebben de beschikking over een ruime en goed uitgeruste werkplaats met moderne diagnoseapparatuur, materialen en gereedschappen om het probleem snel te vinden en op te lossen. Onze goed opgeleide vakmensen staan dagelijks voor u klaar om u met hun specifieke kennis van dienst te zijn. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en elektronica.

Wij maken in onze moderne werkplaats gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit. Wij zijn in staat om aan vrijwel alle automerken reparaties uit te voeren en onderhoud te plegen. U krijgt altijd garantie op de gebruikte onderdelen. Autobedrijf Muis is tevens een officieel erkend keuringsstation, waar u vanaf € 36 all-in een APK-keuring kunt laten verrichten. Ook voor de aankoop en montage van (winter)banden en aircoservice kunt u bij ons terecht.

Alle werkzaamheden worden in onze eigen werkplaats snel en vakkundig uitgevoerd. Autobedrijf Muis kan hierdoor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op of rijd gewoon langs bij onze werkplaats in Almere voor een APK-keuring, reparatie en herstelwerkzaamheden na een schade of een noodzakelijke onderhoudsbeurt.

Neem contact met ons op

Contact staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Mocht u een vraag hebben neem dan direct contact met ons op middels de telefoon of vul het formulier in. Wij zien u graag snel!

Volg ons op social media: