Bel App
1. Het Autobedrijf Muis kenteken spel

Het Autobedrijf Muis kenteken spel, is het spel van 2017 en eigenlijk is het een ‘gouwe ouwe’ voor op de achterbank is. Het leuke aan dit spel is dat je het kunt spelen tijdens iedere autorit. Je kunt onderweg nl. een heleboel auto’s tegenkomen die niet uit Nederland komen en op dit formulier aankruisen. Hoe speel je dit spel; aan de code op het nummerbord kun je zien uit welk land een auto of vrachtwagen komt. Op het formulier kun je precies zien welke code bij welk land hoort én je kind kan dit op het formulier bijhouden welke landen hij of zij al heeft gezien. Voor het gemak kun je dit spel ook uitprinten.

Mocht je uitgespeeld zijn, dan hebben we ook nog andere leuke spelletjes voor onderweg.

2. Geen ja geen nee-spel

 

De regels voor dit spel kunnen niet eenvoudiger: je mag geen ‘ja’ en geen ‘nee’ zeggen. That’s it. Echter, geen ja en geen nee zeggen is hartstikke lastig. Eén speler is de vragensteller, de andere spelers moeten zijn vragen beantwoorden. Hoe reageer jij op de vraag ‘Ben jij vandaag jarig?’ of ‘Heb jij je zwemkleding wel bij je?’. Wij durven te wedden dat het zelfs voor jou als ouder moeilijker is dan je denkt. Word je er toch toe verleid ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen, dan heb je verloren en ben jij de volgende vragensteller.

3. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is…

 

Iedereen, maar dan ook iedereen kent dit spel. En daar is een goede reden voor. Het heeft absoluut geen enkele voorbereiding nodig. Daarom is het ook perfect voor in de auto, onderweg naar je vakantiebestemming. Iemand neemt een voorwerp in gedachten wat te zien is in de auto, de anderen moeten het voorwerp raden. ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is…’

4. Automerken herkennen

 

Dit spel is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. En daar word je als ouder helemaal blij van. Voor kleine kinderen is het tellen van auto’s in een bepaalde kleur al een leuke bezigheid. Zo zijn ze met kleuren én met tellen bezig. Voor de wat ouderen is het herkennen van auto’s erg leuk. Zo leren ze de vorm van een auto en het desbetreffende logo te herkennen en anders zijn ze bezig met het lezen van het merk.

Altijd de beste service!

Familiebedrijf

Autobedrijf Muis | Familiebedrijf
Zelfstandig en merkonafhankelijk

Betrouwbaar

Autobedrijf Muis | Betrouwbaar
Professioneel en klantgericht

Scherpe prijzen

Autobedrijf Muis | Scherpe prijzen
Scherpe prijsstelling met prijsopgave vooraf

Hoge waardering

Autobedrijf Muis | Hoge waardering
Klanten beoordelen ons met een 9,9

Gratis vervoer

Autobedrijf Muis | Gratis vervoer
Gratis leenauto of leenfiets
(indien beschikbaar)